toms Sko|toms Sko for salg

toms Sko for salg

toms Sko for salg I denne 23 august 2015, foto, kvinner buddhistiske munker be ved Songdhammakalyani klosteret i Nakhon Pathom, Thailand. Den øverste buddhistiske myndighet i Thailand barer kvinner fra å bli munker. Thailand har noen 100 bhikkhunis som ble ordinert i Sri Lanka, der kvinner får lov til å bli munker. De og deres klostre er ikke juridisk anerkjent i Thailand, og Donat nyte statlig finansiering og annen støtte de countryâs 200.000 mannlige munker innvilges. (AP Photo / Penny Yi Wang)
Nakhon Pathom, Thailand (VG Nett) - På en bygdevei like etter daggry,toms Sko for salg landsbyboerne unge og gamle kneler ærbødig før en enkelt fil av oker kledde kvinner, fylle sine boller med ris, karriretter, frukt og søtsaker. I dette landet er det et sjeldent syn.
Thailands øverste buddhistiske myndighet barer kvinner fra å bli munker.toms Sko for salg De kan bare bli hvite Maskert nonner, som rutinemessig blir behandlet som hushjelper. Mange her mener kvinner er mindreverdige vesener som bedre hadde utfører mange gode gjerninger for å sikre at de vil bli gjenfødt som menn i deres fremtidige liv.
toms Sko for salg Men med religion preget av uhyggelig skandaler, kvinnelige kloster eller "bhikkhunis" dukker opp som en kraft for reform, ikke ulikt aktivister i den kristne verden som søker likestilling herunder ordinasjon av kvinner som prester i den katolske kirken. De vokser i antall og ser ut til å være å gjøre framskritt.
Thailand har noen 100 bhikkhunis som ble ordinert i Sri Lanka,toms Sko for salg der kvinner får lov til å bli munker. De og deres klostre er ikke juridisk anerkjent i Thailand, og ikke nyte statlig finansiering og annen støtte landets 200.000 mannlige munker er gitt.
Leve spartansk liv,toms Sko for salg blir kvinnene styrt av 311 påbud fra sølibat og fattigdom til arkaiske de liker å måtte tilstå etter å ha spist hvitløk. Deres rekker og de av hundrevis av aspiranter - det er fem stadier før ordinasjon - inkluderer en tidligere Google executive, en Harvard utdannet, journalister og leger, samt landsbyen noodle leverandører.
toms Sko for salg "Det er vår rett, vår kulturarv, å leve et fullt klosterliv. Vi er på rett side av historien", sier Chatsumarn Kabilsingh, en forfatter, tidligere universitetsprofessor og den første bhikkhuni i Thailand fra Theravada grenen av buddhismen, som er dominerende i Sørøst-Asia og Sri Lanka. Ved hjelp av sin religiøse navn Ærverdige Dhammananda, hun hevder at Buddha 2500 år siden bygde religion som en fire-legged krakk - munker, nonner, legmenn og laywomen - men "vi nå sitter på bare tre ben."
Den mannsdominert religion er blitt ødelagt i de siste årene av forbrytelser og toms Sko for salg grove krenkelser av løfter, like utbredt sex-misbruk og Vatikanets finansskandaler har skadet den romersk-katolske kirke.
Munker i Thailand har blitt dømt toms Sko for salg for alt fra drap til dyreliv menneskehandel. Seksuell fordervelse er hyppig rapportert. En tidligere abbed, flyktning Wirapol Sukphol, tiltalt for narkotikabruk, hvitvasking av penger, bli far ved en mindreårig kvinne og ulovlig å samle millioner av dollar. Et fotografi viser ham sittende i et privat jetfly iført Aviator solbriller.
toms Sko for salg Høyesterett Sangha Rådet, religion kjennelse kroppen, er under ild over mishandling av korrupsjon påstander mot prominente abbeder, deriblant en av sine egne medlemmer. Påstandene inkluderer underslag midler beregnet for kremasjon av en abbed forgjenger og investering av $ 1,200,000 fra donasjoner inn i aksjemarkedet.
Med buddhismen så nært knyttet til toms Sko for salg Thai identitet - mer enn 90 prosent holder seg til troen - disse ugjerninger og det som kalles "check buddhismen" har ansporet samtaler i Stortinget for å dempe den nesten totale myndighet kommunestyret utøver over geistligheten og korrupsjonen-stoking $ 4 milliarder i årlige donasjoner til klostrene. En foreslått Beskyttelse og vern av prestene Bill ville innføre strenge straffer for de som bryter religionens kardinal reglene og sette opp et panel for å overvåke donasjoner. Korrupsjon innen buddhismen kan også bli behandlet i Thailand neste grunnlov, nå under utarbeidelse.

Tags:

Toms sko
toms Sko for salg

a href="http://www.lazydfarm.com/tomssko.html">toms Sko
a href="http://www.lazydfarm.com/tomsSkoforsalg.html">toms Sko for salg
a href="http://www.lazydfarm.com/BilligeTomsSko.html">Billige Toms Sko
a href="http://www.lazydfarm.com/tomsSkobillig.html">toms Sko billig
a href="http://www.lazydfarm.com/tomsshoesclassics.html">toms shoes classics
a href="http://www.lazydfarm.com/cheapjordan11forsale.html">cheap jordan 11 for sale
a href="http://www.lazydfarm.com/cheapjordan11lowforsale.html">cheap jordan 11 low for sale
a href="http://www.lazydfarm.com/jordan11forsale.html">jordan 11 for sale
a href="http://www.lazydfarm.com/jordan11lowforsale.html">jordan 11 low for sale
a href="http://www.lazydfarm.com/buyjordan11forsale.html">buy jordan 11 for sale
a href="http://www.groupcpm.com/tomssko.html">toms Sko
a href="http://www.groupcpm.com/tomsSkoforsalg.html">toms Sko for salg
a href="http://www.groupcpm.com/BilligeTomsSko.html">Billige Toms Sko
a href="http://www.groupcpm.com/tomsSkobillig.html">toms Sko billig
a href="http://www.groupcpm.com/tomsshoesclassics.html">toms shoes classics
a href="http://www.groupcpm.com/cheapjordan11forsale.html">cheap jordan 11 for sale
a href="http://www.groupcpm.com/cheapjordan11lowforsale.html">cheap jordan 11 low for sale
a href="http://www.groupcpm.com/jordan11forsale.html">jordan 11 for sale
a href="http://www.groupcpm.com/jordan11lowforsale.html">jordan 11 low for sale
a href="http://www.groupcpm.com/buyjordan11forsale.html">buy jordan 11 for sale